Головна Новини Освітяни відмолили гріхи в Зарваниці

Освітяни відмолили гріхи в Зарваниці

Цієї неділі, утретє за останні роки, працівники освіти Тернопільщини здійснили професійне паломництво до Марійського духовного центру в Зарваниці.

Архиєрейську Божественну Літургію очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк.

По завершенні Богослужіння владика, разом із начальником управління освіти і науки облдержадміністрації Іваном Запорожаном, головою комісії з питань освіти і виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о.Володимиром Демчуком, представником Патріаршої комісії з питань освіти і виховання о. Богданом Карпляком, привітав всіх освітян з професійним святом.
У рамках прощі на території колегіуму для дівчат “Знамення” відбулася зустріч начальників районних управлінь освіти Тернопільщини, директорів шкіл-інтернатів, директорів профтехучилищ.

Первоієрарх Тернопільсько-Зборівський УГКЦ та начальник управління освіти і науки облдержадміністрації нагородили подяками та іконами Матері Божої Зарваницької 20 найкращих вчителів християнської етики, а директору колегіуму “Знамення” Анні Зварич вручили сертифікат на комп’ютерний комплекс.
Відтак відбулося освячення води, Хресна дорога, відвідини купелі св. Анни та молитва перед чудотворною іконою Матері Божої Зарваницької.