Головна Новини Олексій Кайда вже привітав тернопільських випускників

Олексій Кайда вже привітав тернопільських випускників

Олексій КайдаШановні випускники!

Від щирого серця вітаю Вас із закінченням школи і початком дорослого життя.

Попереду чекає чимало доріг, серед яких ви виберете свою  – єдину. Нехай же Вашими супутниками на ній будуть істина й справедливість, віра й надія, щира дружба і справжнє кохання. Важливо, щоб ця дорога вела вас до служіння Богові, Україні та нашому народові. Головне, щоб ви усвідомили свою місію на цій землі та знайшли своє покликання.

Сьогодні вся Україна з надією дивиться на Вас, шановні випускники, адже Ви є її майбутнім, її завтрашнім днем. Саме від Вас залежить, якою стане наша держава за кілька років. Їй необхідні Ваші енергія й талант, завзяття й готовність відстоювати національні інтереси, творити гідне майбутнє своєї Батьківщини в сім’ї європейських держав.

Будьте гідними цих сподівань! Нехай Вам у цьому допоможе Господь!

Прощаючись з навчальним закладом, вклоніться низько своїм педагогам, які вчили Вас мислити і шукати відповіді на складні питання, допомагали торувати шлях до фахової майстерності і стати людьми освіченими та духовно багатими. Подякуйте батькам, які Вас ростили, Вами опікувалися і які завжди будуть за Вас молитися, просячи Вам доброї долі. Вірю, що Ви тішитимете їх своїми успіхами та завжди будете пам’ятати про батьківський дім, де живуть найрідніші люди.

Дорогі наші випускники! Бажаю всім Вам упевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім’я процвітання України, щонайміцнішого здоров’я вам, щастя і добробуту.

У добру путь!

Голова Тернопільської обласної ради             Олексій Кайда