Головна Новини Олег Барна: Ми йдемо на переговори навіть з терористами

Олег Барна: Ми йдемо на переговори навіть з терористами

383948469Коли питання стосується збереження життя військовослужбовців, доцільно вживати будь-які заходи, вважає боєць 128 окремої гірсько-піхотної бригади, обраний народним депутатом по 167 Чортківському окрузі Терннопільської області від Блоку Петра Порошенка  Олег Барна. 

Якщо питання стосується збереження цілісності України та життя військовослужбовців, доречно проводити будь-які методи, таку думку висловив в коментарі “ГОРДОН” боєць 128 окремої гірсько-піхотної бригади Олег Барна.

“Я взагалі-то радикал, чесно кажучи, але коли питання стосується збереження цілісності України та збереження хоча б одного життя, особливо військовослужбовців, вважаю, що доцільно вживати будь-які заходи. Переговорний процес потрібно продовжувати лише для того, щоб зберегти цілісність України і зберегти життя “, – сказав він.

На думку, Барни в процесі переговорів має з’ясуватися з ким можна мати справу.

“Питання стоїть: з ким сідати і в якому форматі. Потрібно побачити, хто є хто, адже якщо не говорити з людьми і не сідати за стіл переговорів, не будеш знати, чого вони хочуть і яка в них мета. Все це в процесі переговорів має з’ясуватися: хто перед тобою стоїть – бандит чи більш-менш лояльна людина? “, – сказав він.

Чи потрібні Україні нові Мінські переговори?

“У цьому контексті власні амбіції треба заховати всім. Якщо з ними домовитися не можна, це буде плюс нашій державі, нашій владі. Ми йдемо на переговори навіть з терористами заради заощадження цілісності держави і людського життя. Але самі вони цього не хочуть, їх умови неприйнятні для цивілізованого людства “, – підсумував Барна.