Головна Новини Одна з доріг Тернопільщини увійшла в “Топ-10”

Одна з доріг Тернопільщини увійшла в “Топ-10”

Станом на 17 квітня дорожні служби Тернопільскої області області ліквідували ямковість на 29 тис.60 кв. м. доріг державного значення. Однак ситуацію це мало міняє, адже саме наша область черговий раз «відзначилась», маючи у своєму розпорядженні одну з десяти найгірших доріг в Україні.

У цілому ж по країні, згідно з інформацією Укравтодору, його зусиллями усунута “ямковість” на 98% доріг державного значення.

Щоб об’єктивно оцінити виконану дорожніми службами роботу, Корреспондент поцікавився думкою про стан вітчизняних трас у тих, хто щодня стикається з вибоїнами і ямами, – у представників служб таксі і компаній, що займаються вантажоперевезеннями.

Видання з’ясувало, що найгірші дороги в Києві розташовані в Подільському районі (Петропавлівська, Фрунзе, Нижньоюрківська, Газопровідна, пров. Ярославський і пр. Правди).

При цьому в Україні більшість розбитих доріг розташовані в центральній частині країни. До десятки потрапили траси Павлоград – Донецьк, Тернопіль – Львів, Одеса – Березівка, а також Львів – Луцьк.