Головна Новини Нові поліцейськ позбавили роботи тернопільських повій

Нові поліцейськ позбавили роботи тернопільських повій

Користувачі соціальних мереж, які уважно слідкують за життям міста Тернополя не забарилися з першими коментарями щодо роботи нової поліції.

“Стала ото я собі біля віконечка, думу думаю. Під закритим магазом з алкоголем тусуються місцеві, цигарки курять, попивають собі щось. Ну як завжди, типовий вечір вихідного дня на районі) І тут їде патруль нової поліції, зупиняється, хлопці виходять, і як я зрозуміла, проводять профілактичну бесіду і роблять попередження. Паци з району, вистроюються в шеренгу, викидають недопалки в смітник, понуро опустивши голову, потім кивають головами, розвертаються і йдуть у невідомому напрямку. Патруль сідає у машину і їде далі. Власне до чого я вела, це мабуть вперше за увесь час, коли я дійсно побачила на власні очі, як представники правоохоронних органів зробили попередження особам, які курили тютюнові вироби у громадському місці. Це не може не радувати)” – повідомила користувач Вікторія Степанова.

Зоряна Удич поділилася негативом стосовно нової поліції:

“По дорозі з Баму до автовокзалу бачила 3 патрульні поліцейські екіпажі. Першу добу патролюють. Ранішні машини майже навшпиньки переміщаються порожніми вулицями. Фааайно! Таксист тішиться, що усі тепер будуть дотримуватися правил. І саме у той момент одна з патрульних сама порушує ПДР. Якось не комільфо((( ” – написала жінка у Фейсбук.

“Наш балкон виходить на добре відому автобусну зупинку по вул.Протасевича на Східному, де розташований магазинчик “Христя” – навпроти нього одразу починаються заміські поля. Однак ця зупинка більше відома тернополянам тим, шо там уночі традиційно тусують легкодоступні дівчата та їхні кавалери. В перервах між важкою роботою передком, вони, як правило, випивають ))) Така ситуація тривала скільки ми там живемо. І ось сьогодні я побачив як до зупинки під*їхала машинка з “новими” тернопільськими поліцейськими – що вони там говорили я не знаю, але дівчата швидко скипіли. “Точка” закрилася – нова поліція в дії. А ще вперше через наші внутрішні двори почав їздити поліцейський патруль на машині, чого ніколи не було за всю СЛАВНУ історію мікрорайону Східного…” – повідомив Зорян Безкоровайний.