Головна Новини Недовіра Кайді обернулась до Хоптяна

Недовіра Кайді обернулась до Хоптяна

Хоптян

Хоптян“Свобівець» Володимир Стаюра мав намір в порядок денний чергової сесії Тернопільської обласної ради питання про недовіру голові облради. Про це він заявив сьогодні, 30 листопада, на засіданні президії облради, пише Номер один

Натомість голова обласної ради Олексій Кайда на таку пропозицію мовив з посмішкою: «Варто було мені вперше запізнитися президію і мені вже збираються висловитися недовіру». Депутат-«нашоукраїнець» Євген Дутка додав: «Це по Фрейду!»

Натомість на слова Олексія Петровича оперативно відреагував «свободівець» Володимир Стаюра та перепросив голову, сказавши, що мав на увазі не голову облради, а голову обласної адміністрації Валентина Хоптяна.

При цьому голова облради незважаючи на наполягання пана Стаюри («хочу бачити в сесійному залі голову ОДА, бо його не виловлюю навіть їздячи по районах), сказав, що дану пропозицію не варто вносити в порядок денний, назвавши її «несерйозною».

У підсумку питання про довіру чи не довіру Валентину Хотняну на черговій 41-й сесії облради, яку заплановано провести 15 грудня, підніматися не буде…