Головна Новини Найбільше питань до Тернопільської ОДПІ

Найбільше питань до Тернопільської ОДПІ

До органів державної податкової служби Тернопільської області з початку 2012 року відповідно Закону України “Про доступ до публічної інформації” надійшло 25 інформаційних запитів, в т.ч. до Тернопільської ОДПІ – 8, ДПС в області – 6, ДПІ у Підволочиському районі – 5, ДПІ у Чортківському районі – 4, Бучацької МДПІ – 1, Борщівської МДПІ – 1.

За формою подання 23 запити надійшло поштою, 1 – електронною поштою та 1 – телефоном.

Щодо категорії запитувачів, які письмово зверталися до податкових органів області, то 13 запитів надійшло від фізичних осіб, 8 – від юридичних осіб та 1 – від інших органів влади як розпоряднику інформації.

У своїх запитах на інформацію запитувачі насамперед цікавляться реєстраційними даними суб‘єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією про стан розрахунків з бюджетом. Також в запитах порушуються питання щодо адміністрування податку на додану вартість, єдиного податку, податку на доходи фізичних осіб.

За результатами розгляду фахівцями податкових органів області 24 запити задоволено та надано вичерпні відповіді. 1 запит на інформацію було надіслано належному розпоряднику інформації, у володінні якого вона знаходиться, з одночасним повідомленням про це її запитувача.