Головна Новини На території Тернопільської області вже є диверсанти?

На території Тернопільської області вже є диверсанти?

zhurnalisty_www.webochka.com_Віце-спікер Руслан Кошулинський вже занає що на території Тернопільської, Львівської і Івано-Франківської областей вже є російські диверсійні групи. Він також вважає що не вдасться в повній мірі уникнути провокацій на 9 травня на Захадній Україні.

— Я переконаний, що нам не вдасться в повній мірі забезпечити уникнення провокацій з огляду на те, що я вже зараз володію інформацією про певні групи диверсійні, які вже є на території навіть Західної України, —, інформує УНН.

За даними Р.Кошулинського, нині в Луганській і Донецькій областях фіксують масове викрадення номерних знаків з автомобілів з реєстрацією в центральних і західних областях.

Він також зазначив, що СБУ контролює пересування диверсійних груп, «зокрема, зі сторони Придністров’я, з Вінницької області, з Чернівецької області, які будуть заїжджати у вигляді туристів, які вже є частково».

Крім того, за інформацією Руслана Кошулинського, відбулось часткове розконспірування агентів ФСБ, які досі були засекреченими і працювали на території України.

— Тому я не є в такому феєричному стані, що буде все гаразд. Навпаки, я застерігаю не піддаватися на провокації, — підкреслив віце-спікер.