Головна Новини На Тернорільщині здадуть в оренду частину військового заводу і РДА

На Тернорільщині здадуть в оренду частину військового заводу і РДА

На конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, який відбудеться в РВ ФДМУ по Тернопільській області 10 березня 2016 року, для оцінки пропонуються одразу три об’єкти:

– частини приміщень в адмінбудинку на 1 поверсі (памятка архітектури місцевого значення, охоронний номер 132 М) загальною площею 44,4 кв.м., в тому числі – площа спільного користування 8,7 кв.м. (вул. Незалежності, 25, м. Збараж, Тернопільської області), що перебуває на балансі Фінансового управління Збаразької районної державної адміністрації;

частини нежитлових приміщень першого поверху будівлі банку площею 110,9 кв.м., (вул. Українська, 60, смт. Товсте, Заліщицького району, Тернопільської області), що перебуває на балансі Заліщицької районної державної адміністрації;

нежитлове приміщення покрасочної (господарська будівля) загальною площею 101,9 кв.м. ( вул. Текстильна, 38, м. Тернопіль), що перебуває на балансі Тернопільського державного науково-технічного підприємства Промінь.

Мета проведення оцінки зазначених об’єктів – визначення ринкової вартості майна для розрахунку орендної плати

Конкурсна документація приймається до 01 березня 2016 року за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604. Телефон для довідок – 52-66-85.

Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 16 (932) від 24 лютого 2016 року.