Головна Новини На Тернопільщині засудили гвалтівника-педофіла

На Тернопільщині засудили гвалтівника-педофіла

злочин

злочин Жителя Лановецького району засудили до семи років позбавлення волі за наругу над неповнолітньою школяркою. Апеляційний суд залишив без мін вирок винесений Лановецькми районним судом у кримінальній справі жителя району за згвалтування 14- річної школярки.

Подія сталася рік тому в одному з сіл Лановеччини. Потерпіла разом з подругами прийшла на дискотеку. Але так сталося, що дівчата втратили один одного. 14-річна школярка набрала номер мобільного подруги, але почула голос незнайомого чоловіка. На питання дівчини, де подруга, невідомий запевнив, що вона поруч з ним і запросив приєднатися до компанії.
Дівчина пішла до місця зустрічі. Але до її здивування, подруги там не було. Зустрів її незнайомий молодий чоловік. Школярка злякалася. Незнайомець почав переконувати, мовляв, з її подругою все гаразд і вона чекає її в іншому місці. Побачивши, що дівчина завагалася, міцно схопив її за руку і потягнув за собою. Школярка намагалася втекти. Але чинити опір дорослому чоловікові сил не вистачило. Гвалтівника затримали правоохоронці.

Проведена експертиза підтвердила, що стосовно потерпілої зловмисник застосував фізичне та сексуальне насильство. Під час досудового розслідування також було встановлено, що мобільний телефон подруги, підозрюваний забрав напередодні доглядаючи за дівчиною.

Колегія суддів визнала жителя Лановеччини винним у скоєнні насильства. Тепер найближчі сім років свого життя він проведе за гратами, повідомляє сектор громадських зв’язків УМВС України в Тернопільській області.