Головна Новини На Тернопільщині вчинено понад 80 тяжких злочинів

На Тернопільщині вчинено понад 80 тяжких злочинів

Прокуратура Тернопільської області затвердила та передала до суду понад 80 обвинувальних актів стосовно обвинувачених за вчинення тяжких злочинів

Прокуратурою області упродовж минулого року здійснювалось процесуальне керівництво у 83 направлених до суду кримінальних провадженнях, що розслідувались слідчим управлінням головного управління національної поліції в області.

Зокрема, на розгляді суду перебуває кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у Борщівському районі у вересні 2015 року.

Досудовим розслідуванням встановлено, що місцевий житель, керуючи власним автомобілем, вчинив наїзд на неповнолітнього пішохода. Від отриманих травм підліток помер. Водій, щоб приховати цей злочин, вивіз його тіло у кар’єр та закопав.

У результаті проведених слідчих дій правоохоронці виявили тіло неповнолітнього в піщаному кар’єрі неподалік села Мушкарів Борщівського району, а також встановили та затримали підозрюваного.

За клопотанням прокуратури суд обрав винуватцю ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Кримінальне провадження перебуває на розгляді у Борщівському районному суду. Державне обвинувачення підтримує прокуратура області.