Головна Новини На Тернопільщині рекламуватимуть по-новому

На Тернопільщині рекламуватимуть по-новому

бігборди

11 березня департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації спільно з представниками Служби автомобільних доріг в області, Управління Укртрансінспекції в області та Сектору організації дорожнього руху управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в області проведено нараду щодо внесених змін в Типові правила розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів (згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 р. № 1136).

Зазначеними змінами виключено та змінено значну частину пунктів вищезазначених Типових правил, а саме, новою редакцією змінено процедуру погодження розміщення зовнішньої реклами в межах смуги відведення автомобільних доріг загального користування, не врегулювано питання укладення договору про право на тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, змінено і перелік документів, що подаються заявником.

За результатами наради вирішено, що необхідно встановлювати новий механізм видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів в області та співпраці з органами державної влади. Також, потребують внесення змін відповідно до чинного законодавства нормативно-правові акти облдержадміністрації.