Головна Новини На Тернопільщині новий головний санітарний лікар

На Тернопільщині новий головний санітарний лікар

Указом Президента України начальником управління державної санітарної служби в Тернопільській області призначено тепер уже екс-головного санітарного лікаря Тернополя Володимира Паничева. Нагадаємо, дане управління утворене у ході реформування медичної галузі, повідомляє Номер один

– Призначення відбулося в рамках реформування медичної галузі в цілому та державної санітарної служби, зокрема, – коментує своє призначення  Володимир Паничев. – Внаслідок реорганізації створено головне управління державної санітарної служби в Тернопільській області. Управління утворено відповідно до наказу керівника державної санітарної служби України. Мене уповноважено формувати цю структуру. Наразі пройшов етап реєстрації управління у державному реєстрі. Наступним етапом стане оголошення конкурсу на посади  державних службовців.

Процес формування управління планують завершити до кінця року. До моменту встановлення структури не припинятиме свою діяльність обласна санітарно-епідеміологічна станція. У той час Степан Дністрян й далі продовжуватиме  виконувати обов’язки головного санітарного лікаря області.

За попередньою інформацією, у ході реформування санітарної служби, у Тернопільській області з 20 санепідзакладів залишитись дев’ять: обласна санепідстанція, міська і 7 міжрайонних. Також протягом 2012 року заплановано скоротити майже 53% працівників.