Головна Новини На Монастирищині ледь не згоріла 21 людина

На Монастирищині ледь не згоріла 21 людина

20 жовтня 2012 року о 17:32 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління МНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу, горіло підвальне приміщення чотирьохповерхового будинку на вулиці С.Бандери міста Монастирська.

 На  момент прибуття рятувальників площа пожежі становила близько 3 м.кв. Полум’я швидко набирало обертів. Існувала загроза його поширення дерев’яними конструкціями по всій площі підвалу та перекидання на поверхи. Виникло сильне задимлення, яке розповсюдилось по всій споруді. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про негайну евакуацію жителів будинку.

На місці пожежі працювала ланка газодимозахисної служби. Діючи в умовах сильного задимлення та високої температури бійці МНС вчасно зупинили полум’я, не давши йому поширитись. О 18:01 пожежу було локалізовано, а о 18:15 – ліквідовано.

Підрозділом МНС врятовано 4-х поверховий житловий будинок, евакуйовано 21-у людину. Орієнтовна сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється. Причина пожежі та збитки встановлюються. На місце події залучались служби РВ УМВС, ГАЗ, РЕМ.