Головна Головні новини Микола Городецький очолив Тернопільський обласний центр зайнятості

Микола Городецький очолив Тернопільський обласний центр зайнятості

Сьогодні призначили нового керівника Тернопільського обласного центру зайнятості. Донедавна обов’язки директора виконував заступник Михайло Жмурко. Очікувалося, що саме він очолить службу. Та новим директором став 38-річний бізнесмен, колишній викладач ЗУНУ Микола Городецький. “Терміново” дізналося, що відомо про новопризначеного директора.

Микола Городецький – корінний тернополянин. Він бізнесмен та займався викладацькою діяльністю. У 2006 році родина Городецьких відкрила перший у Тернополі мотосалон. Сам Микола став власником першого великого сучасного супермаркету автотоварів у Тернополі. Новий очільник обласної служби зайнятості має науковий ступінь кандидата економічних наук. Спеціалізується на туризмі. Коло наукових інтересів – управлінські інновації, комунікаційні техніки ведення бізнесу.

Довідка

Микола Городецький народився 22 травня 1985 року в Тернополі.

Закінчив Українську гімназію ім. І. Франка.

Навчався у Тернопільському національному економічному університеті (тепер – ЗУНУ), де з відзнаками здобув повну вищу освіту спершу за спеціальністю «менеджмент організації», а згодом – «менеджмент зовнішньо-економічної діяльності».

У 2015 році Микола Городецький вступив в аспірантуру ТНЕУ, яку успішно закінчив у 2019-му, а 5 червня 2020 року захистив дисертацію на звання кандидата економічних наук. Працював молодшим науковим співробітником в науково-дослідному інституті ТНЕУ.

Одружений, виховує двох дітей.