Головна Новини Михайла Яцину поновили на посаді начальника обласного управління Державної податкової служби

Михайла Яцину поновили на посаді начальника обласного управління Державної податкової служби

Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова задовольнив апеляційну скаргу Михайла Яцини. Про це Суспільному телефоном повідомили у пресслужбі суду.

Михайло Яцина судився з Державною податковою службою України та Головним управлінням Державної податкової служби в Тернопільській області.

Суд задовольнив позовні вимоги Михайла Яцини. Його поновили на посаді начальника Головного управління Державної податкової служби у Тернопільській області. Окрім цього, Михайлу Яцині мають виплатити середнє грошове забезпечення за час вимушеного прогулу за період від 6 січня 2023 року по 26 жовтня 2023 року. Це 150 531 грн, 80 коп.

Таким чином Восьмий апеляційний адміністративний суд скасував попереднє рішення Тернопільського окружного адміністративного суду, який у квітні 2023 року відмовив Михайлу Яцині у задоволенні позову.

5 січня 2023 року Михайла Яцину звільнили з посади за згодою сторін. Пізніше він заявив, що не мав наміру звільнятися, а заяву на звільнення написав під тиском.

У пресслужбі Головного управління Державної податкової служби у Тернопільській області повідомили, що ситуацію коментувати не будуть.

У пресслужбі Державної податкової служби України нам сказали надіслати інформаційний запит, що ми і зробили. Коли надійде відповідь, ми про це повідомимо.