Головна Новини Молоді регіони допоможуть Головку у боротьбі з нічним продажем алкоголю

Молоді регіони допоможуть Головку у боротьбі з нічним продажем алкоголю

Андрій Пінчук

Андрій ПінчукДізнавшись,що представник вічного опонента ВО Свобода,  Партії регіонів, голова її молодіжного крила Андрій Пінчук зареєстрував в парламенті Проект Закону, який забороняє продаж алкоголю у всій Україні з 22.00 до 07.00, ми вирішили поцікавитись, як в самого пана Пінчука, так і в головного борця з «зеленим змієм» в Тернополі пана Михайла Головка, щодо співпраці та контролю над процесом спільними зусиллями.

Отже питання до Андрія Пінчука були наступні: В Тернополі головний борець з нічною торгівлею алкоголем представник Свободи, чи будуть представники Молодих регіонів об’єднувати з ним зусилля? Що Вас спонукало стати автором даного проекту. Чому Ваші колеги з Партії регіонів у Тернополі ігнорували подібне рішення на рівні міської ради. Та чи вважаєте ефективною боротьбу з проблемою алкоголізму молоді такими заборонами.
– Це питання просто вже потребує невідкладного вирішення. Чому саме я?Тому що до мене і письмово і під час зустрічей з людьми задавали питання по цій проблемі. Тому я і вирішив розробити цей законопроект. Щодо моїх колег з Тернополя – я нічого не можу сказати. Буду в Тернополі – обов’язково під час зустрічі з депутатами місцевих рад запитаю про позиція та бачення цієї проблеми. Ця заборона повинна в першу чергу стимулювати молодих людей,дітей і в першу чергу їх батьків до більш уважного ставлення до себе, до свого здоров’я. Цей законопроект повинен бути стимулом для прийняття більш усвідомлених рішень щодо вживання алкоголю. Ця проблема стосується всіх,і тому я буду спільно з усіма хто бореться з цією проблемою. – зазначив Андрій Пінчук.
До Михайла Головка питання були наступні: В Верховній раді зареєстровано законопроект про заборону продажу алкоголю після 22.00 у всій Україні. Його автором є Андрій Пінчук (Партія регіонів). Чи продовжуватимете Ви (Свобода і Твереза Тернопільщина) з Молодими регіонами тепер спільну справу по боротьбі з продажем алкоголю в нічний час? Як ви сприймаєте даний законопроект?
Відповіді від Михайла Головка і від прес-служби ВО Свобода не надійшло, але ми готові оприлюднити позицію пана Михайла в будь-який час.