Головна Новини МНСникам провели виховне роз’яснення

МНСникам провели виховне роз’яснення

антикорупційний комітет

антикорупційний комітетЗ метою недопущення корупційних проявів та злочинів у сфері службової діяльності особового складу та працівників Територіального управління МНС України у Тернопільській області, начальником сектора з питань запобігання та виявлення корупції майором служби цивільного захисту  Богданом Горбанем 04 лютого 2013 року з особовим складом Територіального управління проведено заняття щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства. 

До присутніх доведено діяльність органів влади з протидії корупції та звернено увагу на розділ ІІ (заходи, спрямовані на запобігання і протидію корупції), вищевказаного Закону.

 Розглянуто типові випадки порушення даного закону працівниками підрозділів МНС України, та додатково роз’яснено статтю 7 (Обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності).

 Доповідач наголосив про заборону займатись іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту), якщо інше не передбачено Конституцією або законами України…, вказавши на   притягнення до відповідальності осіб у випадку порушення даного Закону.