Головна Новини Мер Збаража хоче ще раз недовіру?

Мер Збаража хоче ще раз недовіру?

бюджет

 Не пройшло і місяця як мер Збаража знову взявся за старе – пропихає свої питання будь-якими способами.

Не бажання визнавати бюджету, який прийняли депутати ще в січні місяці підштовхують його на різні авантюри. Подався в суд, щоб іменем України заставити неугідних депутатів прийняти ЙОГО бюджет, але суд не поспішає з розглядом скарги… І мабуть не дуже меру на руку те, що депутати дізналися про розгляд питання по бюджеті в суді і долучилися до судового процесу. А так все гарно починалося: позивач – міська рада (в особі юриста мера), відповідач – міська рада (в особі начальника загального відділу ), а сама позовна заява стосується депутатського корпусу.Нашим судам дивуватися не варто.

Вирішив мер зібрати позачергову сесію. І настільки позачергову, що навіть забув запросити всіх депутатів, або не всі депутати на сесії потрібні. Тай, в позачергові сесії море плюсів. Не варто перейматися проектами рішень, перед голосуванням роздадуть, якщо роздадуть, і нехай попробують депутати не голосувати – у всіх проблемах міста будуть винні. І дивним є те, що на позачергову сесію винесено понад 27 питань. Зазвичай, позачергову сесію скликають, щоб прийняти якесь термінове питання, а мер вирішив усе, що назбиралося прийняти без розгляду питань депутатськими комісіями, щоб ще чого лишнього не знайшли.

Першим питанням стоїть бюджету міста. Саме того бюджету, який вже прийнятий депутатами майже рік тому. Але по певних причинах меру треба інший бюджет.

 

Крім бюджету ще є ряд питань, які вже прийняті депутатими, але суто із власних амбіцій мер не хоче їх визнавати і робить все, щоб дані рішення не виконувалися.

Земельні питання ще цікавіші – ні тобі адрес, ні прізвищ кому надаються земельні ділянки, голосуйте депутати, мер сесію скликає!..

Одного разу вже депутати відмовилися голосувати за приватизацію землі дружині мера, як результат – сесія закрита мером. Були випадки, коли депутатам не надавали проектів рішень, питання не розглядалися на комісіях, як результат – недовіра меру.

Дехто просто не хоче вчитися на помилках і пре як танк прикриваючись судами, владою і правоохоронними органами.