Головна Новини Лісова камера – нове життя фотопастки

Лісова камера – нове життя фотопастки

З розвитком цифрових технологій лісові камери придбали нове життя. Пристрої значно розширили свою сферу застосування, від звичних завдань на фотополювання за тваринами на лісових стежках до забезпечення безпеки домашніх і фермерських господарствах і ін. Чутливі камери фіксують зображення в форматах FHD, дозволяючи в деталях розглянути тварин з досить великої відстані. У нічних умовах якість зображення не страждає завдяки потужній ІК підсвічування, пробиваючий темряву на значну відстань. 

Де купити якісну фотопастку в Україні

Один з найкращих інтернет-магазинів товарів для полювання в нашій країні це київська компанія Optic Store. Прямі поставки від виробників, власний склад і досвідчений персонал, виділяють на тлі конкурентів. В розділі з фотопастками https://opticstore.com.ua/catalog/fotolovushki можна підібрати оптимальне рішення для будь-якої задачі в охороні території або для полювання. Співробітники допоможуть визначитися з вибором, врахують профіль застосування і ваші побажання.

Що слід враховувати при виборі фотопастки

1.                 Якість зйомки. Один з головних параметрів для будь-якого типу завдань. На цьому точно не слід економити. По кадру в FHD або 4К форматі ви зможете в найдрібніших деталях розглянути об’єкт. По фото легко визначитися тип і трофейность тварини. У разі застосування в охоронних цілях, деталі допоможуть ідентифікувати зловмисника.

2.                 Іч-підсвічування. Не менш важливий чинник для будь-якої лісової камери. Далекобійна невидима підсвітка розширює можливості зйомки в нічних умовах до 50-ти метрів і більше.

3.                 Час роботи. Для тривалого використання в автономному режимі, наприклад, на лісових або гірських стежках краще брати фотопастки з додатковим джерелом живлення, на якому прилад може працювати до півроку.

4.                 Широкосмуговий зв’язок. Можливість оперативного зв’язку з власником вже стала золотим стандартом індустрії. Вибирайте пристрої, які можуть працювати в зоні зі слабким сигналом.

5.                 Захищеність і скритність пристрою. Можливість цілорічної роботи в складних умовах буде не тільки додатковим плюсом, але і підвищить надійність, та незалежність від погоди. 

 З її допомогою ви зможете спостерігати за життям тварин, контролювати їх чисельність на певній території. Вдалими кадрами завжди можна поділитися з друзями в соціальних мережах або на тематичних форумах.