Головна Новини Коли можна зустрітися з податковими начальниками (графік)

Коли можна зустрітися з податковими начальниками (графік)

ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ громадян начальником та заступниками начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС

 

Якимчук Петро Миколайович – начальник Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС –  кожний другий  і  четвертий вівторок місяця з 10.00 до 13.00 та  з 14.00 до 18.00 год.

Гудима Світлана Федорівна – перший заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС – кожний перший і третій четвер з 14 до 18 год. з 10 до 13 год.

Громляк Василь Володимирович – начальник відділу податкової міліції – перший заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області  ДПС –  кожну першу і четверту  п’ятницю місяця з 14 до 17 год. та з 10 до 13 год.

Воробець Євген Васильович – заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС –  кожний перший і другий понеділок місяця  з 14 до 18 год.

  Поліщук Іван Васильович – в.о. заступника начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС, начальник управління податкового контролю ДПС у Тернопільській області  – кожну другу і четверту середу місяця з 10 до 13 год.