Головна Новини Хоптян виділить шифер бо у дружини “знесло дах”

Хоптян виділить шифер бо у дружини “знесло дах”

Для проведення першочергових аварійно-відновлювальних робіт на покрівлі будівлі Копичинецької комунальної районної лікарні, постраждалої від стихії, що сталася 20 травня 2013 року, з метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації, пов’язаної з можливим подальшим руйнуванням будівлі та виходом із ладу високовартісного обладнання філії гемодіалізного центру комунального закладу Тернопільської обласної ради „Тернопільська університетська лікарня”, яке використовується для лікування хворих на ниркову недостатність.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації:
1) виділити з обласного матеріального резерву Гусятинській районній державній адміністрації:
– шифер – 550 листів;
– шиферні цвяхи – 30 кг;
– плівка поліетиленова – 2 рулони (900 кв. м);
2) забезпечити контроль за використанням виділених будівельних матеріалів.
2. Гусятинську районну державну адміністрацію після закінчення аварійно-відновлювальних робіт надати в управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації звіт про цільове використання виділених будівельних матеріалів. Відповідне розпорядження підписав Валентин Хоптян 22 травня.