Головна Новини Хоптян візьме по одній жінці від району

Хоптян візьме по одній жінці від району

Хоптян

ХоптянНапередодні 8 березня у Тернополі вшанують найуспішніших жінок зі всієї області. Провести аналогічні заходи на місцях доручив головам райдержадміністрацій губернатор Валентин Хоптян. На цьому чиновник наголосив сьогодні під час колегії ОДА, передає За Збручем


6 березня Президент зустрічається із нашими вельмишановними жінками, які мають особливе значення для усієї держави. Я теж зустрічаюся – по одній жінці з кожного району. Це жінки, які чимось відзначились в районі, їх всі знають і так далі. А ви в себе зустрічаєтесь з жінками в цей же час: голови районних державних адміністрацій, голови рад – там, де у вас є порозуміння і нормальна співпраця. А де немає, то я б хотів, щоб вона у майбутньому була. Ви зустрічаєтесь, берете одну жінку з кожного села. І це має бути одночасно. Є у вас 60 сіл – берете 60 жінок. Ми їм готуємо подарунки, нагороди. Я думаю ви зробите так само, – висловив надію Валентин Хоптян.

Крім того, за словами губернатора, 7 березня з нагоди свята відбудуться урочисті збори в обласній філармонії. Туди також запросять і по 15 жінок з кожного району Тернопільщини.