Головна Новини Хоптян сьогодні порадився з головами районів

Хоптян сьогодні порадився з головами районів

Хоптян Валентин

Хоптян ВалентинГолова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів нараду з головами райдержадміністрацій щодо впровадження реформ у районах.

«У 2012 році ми продовжуємо втілювати в життя ряд реформ, розпочатих ще у 2010 році, – зазначив керівник області. – Президент України Віктор Янукович наголосив, що успішний і стабільний соціально-економічний розвиток країни в цілому – в основі цих реформ».

Пріоритетними напрямками розвитку області на 2012 рік є підвищення конкурентоспроможності агропромислового комплексу регіону та забезпечення продовольчої безпеки, розвиток транзитно-транспортного та туристично-рекреаційного потенціалу регіону, розвиток сучасної інфраструктури населених пунктів області та підвищення рівня техногенної безпеки, впровадження енергозберігаючих технологій та підвищення енергоефективності, формування нової якості та доступності послуг з освіти та охорони здоров’я, розвиток фізкультури та спорту.
Валентин Хоптян наголосив на необхідності аналізу результатів виконаної роботи, а також основних проблем, які існують в районах та можливостей їх вирішення у подальшому.