Головна Новини Хоптян дарує “плазменні” телевізори на згадку

Хоптян дарує “плазменні” телевізори на згадку

Хоптян Валентин

Хоптян ВалентинНапередодні відзначення Дня медичного працівника приємна подія – завершення капітального ремонту терапевтичного відділення районної лікарні, відбулася у Теребовлянському районі. Участь у відкритті оновленого відділення взяв голова облдержадміністрації, керівник обласної організації Партії регіонів Валентин Хоптян.

Він ознайомився із проведеними роботами, відзначивши їхню якість, оглянув палати, поспілкувався з медиками та пацієнтами.

Як розповів завідуючий відділенням Любомир  Куліковський, впродовж 2011-2012 років у відділенні проведено капітальний євроремонт на загальну суму 579 тис. гривень.

Зокрема тут  встановлено пластикові вікна, замінено двері, встановлено санвузли, бойлери на гарячу воду,  душові кабіни. Закуплено нові меблі, відремонтовано приміщення їдальні, встановлено керамічну плитку.

Загалом ж терапевтичне відділення Теребовлянської центральної комунальної районної лікарні розраховане на 45 стаціонарних ліжок, які розміщені в 9 палатах. Відділ оснащений медичною апаратурою і засобами медичного призначення.

На згадку про сьогоднішню подію голова ОДА подарував медичному закладу сучасний плазмовий телевізор – про це повідомили у прес-службі Партії регіонів