Головна Новини Хочете заробити влітку? Документи потрібно подати взимку

Хочете заробити влітку? Документи потрібно подати взимку

торгівля

торгівляАби торгувати влітку, слід зголоситись вже зараз. Управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міськради оголосило конкурс на право розміщення об’єктів літньої торгівлі, передає ТВ4

Місця для встановлення літніх майданчиків, наметів та лотків для торгівлі морозивом вже визначили. Їх майже сорок. Взяти участь у конкурсі, який відбудеться 1 лютого цього року, можуть усі охочі. Подати необхідні документи потрібно до 30 січня.

Галина ГОРЄВА завідувач сектору управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міськради:

Рішенням передбачено проведення конкурсу для об’єктів літньої торгівлі, а саме: літні майданчики, а також лотки, палатки, намети, для торгівлі в основному морозивом. Місця для розміщення літніх майданчиків передбачені в парках міста, а лотки, намети для торгівлі морозивом на вулицях міста, в основному на центральних вулицях.
Місця торгівлі, кажуть у міській раді, у Тернополі не змінювали. Літні майданчики розмістять на вулиці Івана Мазепи, у парках “Топільче”, Національного Відродження та парку імені Тараса Шевченка. Намети для торгівлі морозивом дозволено встановлювати на вулицях Руській, Сагайдачного, Микулинецькій, Чорновола, Шептицького, Лесі Українки, проспекті Степана Бандери та бульварі Тараса Шевченка, у парках міста, а також у мікрорайонах “Кутківці” та “Пронятин”. Хто де торгуватиме, визначить конкурс, який відбудеться першого лютого. Документи для участі в ньому усі охочі мають подати до 30 січня.

Галина ГОРЄВА завідувач сектору управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міськради:

Кожен суб’єкт господарювання буде подавати документи в закритих конвертах, в яких буде надавати індивідуальні конкурсні пропозиції щодо розміщення об’єктів літньої торгівлі і звичайно при цьому враховуючи вимоги правил благоустрою міста Тернополя.
Дозвіл на торгівлю надається на два роки. Проте самі торги триватимуть з 1 квітня до 30 листопада