Головна Новини Kasta віддасть студентам 40 тисяч гривень

Kasta віддасть студентам 40 тисяч гривень

kasta.ua

Грант від Kasta.ua – проект для фінансування талановитої студентської молоді. Студентам віддадуть 40 тисяч гривень.

Грант — це можливість проявити свої творчі здібності, та один із шляхів для студента отримати гроші для розвитку. Оскільки криза це час коли одні втрачають свої позиції в бізнесі та кар’єрі, інші – можуть завдяки нестандартному підходу та творчому потенціалу знайти можливість вийти з складної ситуації. Свіжі ідеї вимагають ресурсів, тому для творчих пошуків цікавих рішень виходу з кризових ситуацій Каста організувала грантовий конкурс для студентів — написання есе на тему “Карантин і криза – виклик або нова можливість для України.”

Для того щоб взяти участь у конкурсі треба бути студентом українського вищого навчального закладу, обрати собі куратора з числа викладачів університету, написати роботу українською чи російською мовою, обсягом 5 сторінок (А-4 шрифтом Times New Roman, кегль 12), з оформленими відповідно до вимог цитатами та списком використаної літератури.

Навчальні заклади, які приєднуються до проекту повинні розмістити реліз із логотипом проекту та його правилами на своєму сайті та із посиланням на сайт проекту, логотипом організатора конкурсу, посиланням на сайт організатора та е-мейл адресою координатора конкурсу. На сайті ви можете дізнатися деталі партнерства університетів у конкурсі.

Призовий фонд:

перше місце 16 000 гривень розділені в рівних частинах між студентом та куратором-викладачем;

друге місце — 14000 гривень розподіляються 50/50 між студентом та куратором;

третє місце — 10000 гривень які теж розподіляються порівну між конкурсантом та куратором.

Перший етап конкурсу, а саме збір робіт та визначення п’яти півфіналістів відбудеться з 13 квітня до 20 травня.

Деталі гранту на kasta-students.com.ua

Журі конкурсу — топ-менеджери Kasta.ua, які відповідають за напрямки роботи з персоналом, курують відділи продажів та піару, провідні SEO.

Завдяки різноманітним грантовим проектам студенти мають можливість продовжувати своє навчання та отримувати додаткові знання.

Під поняттям «грант» (англ. Grant – дар, дотація, субсидія) розуміють безоплатну допомогу в грошовій чи іншій формах, яка надається громадянами для реалізації заявленого проекту в тій чи іншій сфері діяльності.

Як правило, гранти розподіляються на конкурсній основі. Це робиться для того, щоб експерт мав можливість вибору найсильніших проектів з масово присланих заявок. Ресурси фінансування того чи іншого проекту розподіляють незалежні експерти, які створюють конкурсну раду. У склад ради, як правило запрошують визнаних спеціалістів у своїй сфері, часто – представників різних напрямків і шкіл, для того, щоб зрівноважити думки.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити форму заявок на грант (заявки мають переконати грантодавців в серйозності намірів конкурсантів). Заявки подаються в обмеженому часі, визначаючи конкретні умови конкурсу.

Гранти стимулюють молодь на активну участь і пошук додаткових коштів на навчання, з іншого боку залучають студентів до участі в наукових дослідженнях та прикладних проектах, і дають поняття того, що заробляти можна не лише підробляючи офіціантом, а своїми творчим ідеями та наукою.