Головна Новини Кайді в Верховній раді знадобився досвід роботи з Хоптяном

Кайді в Верховній раді знадобився досвід роботи з Хоптяном

Тернопільський нардеп Кайда має тренований ніс, адже неодноразово йому доводилось знаходитись в катастрофічній близькості від губернатора Хоптяна, яког вже навіть журналісти «занюхували» неодноразово з запахом спиртного. На цей раз Кайді його чутливий ніс знадобився щоб «занюхати» заступника міністра міністра фінансів Анатолія Мярковського.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, опозиція заявляє, що заступник міністра прийшов до парламенту нетверезим. Перед тим як Мярковський закінчив свій виступ, до нього підійшов депутат від Свободи Ігор Швайка і після нетривалих переговорів біля трибуни і ложі президії ВР спікер оголосив перерву.
Швайка і свободівець Олексій Кайда заявили про специфічний запах, що йшов від Мярковського. Пізніше у коментарі журналістам Швайка сказав: “Коли я підійшов до трибуни, біля трибуни в радіусі п’яти метрів … напевно, всі знають, як несе від людини, яка тільки що відірвався від горілки. Я прошу вибачення, перший заступник міністра фінансів прийшов до парламенту в нетверезому стані”.