Головна Новини Співробітник МРЕВ здивував Петриків “Діснейлендом” (фото)

Співробітник МРЕВ здивував Петриків “Діснейлендом” (фото)

“Автомайдан Тернопіль» продовжує серію статей про видатки працівників  Тернопільського МРЕВ. Оскільки їм відмовили у оприлюдненні прибутків цих «слуг народу».

Нагадаємо, що «Автомайдан Тернопіль» звернувся з запитом в канцелярію ДАІ області з проханням оприлюднити доходи працівників МРЕВ. Згідно закону вони відмовились.

Пісял того, автомайданівці подали інформацію про транспорт яким користуються держслужбовці.

Отже розпочинається серія публікацій, про нерухомість співробітників МРЕВ.

Солтис Сергій Володимирович  інспектор відділу реєстраційно-екзаменаційної служби.

На даний момент проживає в котеджному містечку в Березовиці. Непоганий тихий район, недалоко від міста.Фото 1

 Але мабуть всетаки далеко, вирішив Сергій Володимирович і маючи  купку наших з вами грошей він вирішує здивувати село Петрики і будує будинок. Будинок видний, бо великий, збудований добротно. Все село знає що там побудувався «мєнт з МРЕО». Отже хто не був в Діснейленді  то має можливість пофотографуватися на фоні палацу тут на місці. Іхати від магазину «Берегиня» в бік села Петрики, а там в долині зправа можна помилуватися витвором архітектурного мистецтва Сергія Володимировича – пише прес-служба “Автомайдан Тернопіль”.

Фото 2 (1)

Журналісти сайту Реально, поцікавилися більше даним будинком, і от що вдалося дізнатися, в тому числі і від місцевих мешканців.

Будівництво розпочалося весною 2012 року, те що ділянка має господаря було видно з літа-осені 1011 року.
Площа будинку приблизно 16*16 м, практично 4 повноцінних поверхи (один – мансардний, один сутерини), що приблизно дорівнює 1024 метри квадратних( При тому, що згідно з нормативами ДБН, при розрахунку ПОКРАЩЕНИХ житлових умов вкладається «принцип 21 м² на одного члена сім’ї та додатково 10,5 м² загальної площі житла на сім’ю», який покладено в основу державної підтримки окремим категоріям громадян: молодим сім’ям, військовослужбовцям та іншим службовим особам, суддям, інвалідам, які потребують поліпшення житлових умов відповідно до законодавства та зокрема, згідно із ст.4 Закону України «Про запобігання світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва»).
Є допоміжні приміщення – два гаражі і господарські приміщення в окремому будинку. Подвір’я – «шашка» двох кольорів – чорного і червоного. Навпроти сходів “а-ля “Сантабарбара”” – фонтан тесаний із натурального каменю (можливо мрамор білий).
До будинку спеціально проведено комунікації – зроблено дорогу (невідомо за чий кошт), проведено окрему лінію електропередач і «врізку» до міської каналізації.

Solt_1 Solt_2 Solt_3 Solt_4 Solt_5 Solt_6 Solt_7 Solt_8

Солтис Сергій Володимирович – інспектор відділу реєстраційно-екзаменаційної служби. Користувався автомібілями Toyota Land Cruiser 200 (ціна 984 500-1 138 000 грн.), згодом Mitsubishi Pajero (600 000-650 000 грн.), сьогодні їздить на Lexus Rx 300 (вартістю близько 385 000 грн., номерний знак ВО8880).