Головна Новини Як на Тернопільщині порушують податкове законодавство

Як на Тернопільщині порушують податкове законодавство

грошіЗ початку 2014 року співробітниками податкової міліції закінчено досудове розслідування та направлено в прокуратуру Тернопільської області для подальшого скерування до суду 18 кримінальних проваджень.

У тому числі направлено до суду 7 кримінальних проваджень за фактами умисного ухилення від сплати податків, у яких сума завданих державі збитків становить 8,1 млн грн.

В ході досудового розслідування у кримінальних провадженнях до бюджету додатково надійшло 7,1 млн грн податкових платежів.

За результатами протидії незаконному обігу підакцизних товарів з незаконного обігу їх вилучено на суму 1,7 млн грн, припинено діяльність 4 підпільних цехів по їх виготовленню. До кримінальної та адміністративної відповідальності за незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених підакцизних товарів притягнуто 15 осіб.

З початку року завершено розслідування у 3 кримінальних провадженнях за фактами порушення податкового та бюджетного законодавства учасниками тендерних процедур, відшкодовано 3,4 млн грн завданих збитків.