Головна Новини Група дебоширів влаштувала у тернопільському барі бої без правил

Група дебоширів влаштувала у тернопільському барі бої без правил

злочинСьогодні, 29 жовтня, біля 03 год. 20 хв. на пункт централізованого спостереження відділу державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області поступив сигнал “Тривога” з одного із відомих і відвідуваних тернопільських барів, де добре “розігріта” великою кількістю міцного алкоголю група зухвалих молодиків вчинили між собою п’яну бійку, яка супроводжувалась відбірною брутальною лайкою та демонструванням набутих навичок вуличних кулачних боїв “без правил”.

Цинічно нехтуючи загальноприйнятими нормами моралі, демонстративно зневажаючи прохання оточуючих та вимоги працівників бару негайно це припинити та покинути заклад, хулігани ще більше розпалились у “з’ясуванні стосунків”.

Через кілька хвилин на місце прибула група затримання ВДСО при УМВСУ в Тернопільській області, щодо якої “бійці-самоучки” зробили невдалу спробу вчинити фізичний опір, – можливо, щоб продемонструвати відпочиваючим та персоналу бару свою “крутість”, можливо в їхній хмільній пам’яті закарбувались яскраві кадри з якогось “бойовика”, героями якого були “погані хлопці”.

Миттєво втихомирені бійцями ВДСО 30-річні місцеві жителі були передані слідчо-операвній групі, встановлено ступінь їх алкогольного сп’яніння та доставлено до Тернопільського міського відділу міліції, де стосовно них проводиться відповідна перевірка, як за фактом хуліганства, так і за фактами опору працівникам міліції, повідомив «Номер один» керівник прес-служби ВДСО при УМВСУ в Тернопільській області Віктор Качковський.