Головна Новини Гарячі «Не партія красить людей, а люди партію» – О. Муц перед відходом

«Не партія красить людей, а люди партію» – О. Муц перед відходом

Партія регіонів, Тернопільська обласна організаціяСьогодні відбувся з’їзд Тернопільської обласної організації Партії регіонів.  

О. Муц привітав гостей та делегатів конференції. Всього було присутніх 300 делегатів. Серед почесних гостей, Рибак Володимир Васильович, заступник голови партії.

Орест Павлович  розказав про те, як він 6 років керував парторганізацією і про його досягнення говорять вчинки, а він не хоче про це говорити сам. Він дуже погано себе почував, що вперше став депутатом авансом. І від 2,2 відсотка збільшив процент, і є його вклад в обрання Президентом В. Ф. Януковича.  Партія регіонів на обласних виборах взяла аж 10 відсотків.  І це все його наполеглива праця.

«Я не можу бути тою торпедою яка поведе Тернопільщину, а найбільш потужною особистістю, яка зможе це зробити є В. А. Хоптян» – підсумував Орест Муц.
В. Хоптян свою чергу відзначив велику відповідальність, яка тепер лягає на його плечі  у розбудові партійної організації, та області. Завершив Валентин Антонович свій виступ всім відомим виразом, який в нашій області мабуть стане символічним: «За довіру відпрацюю».

Вітаємо новобраного голову Тернопільської обласної організації Партії регіонів, бажаємо натхнення у цій не легкій роботі!