Головна Новини Гарячі Азарова на посаді прем’єра замінить Клюєв?

Азарова на посаді прем’єра замінить Клюєв?

Азаров, Клюєв

Азаров, КлюєвПрем’єра Миколу Азарова можуть змінити на Андрія Клюєва. За інформацією УП, відставка Кабінету міністрів Миколи Азарова вирішена.

Не останнім аргументом для Віктора Януковича в необхідності цього кроку стане смерть шахтаря під час зносу наметового містечка в Донецьку.
Основним аргументом на користь відставки прем’єра президентові називають велику непопулярність Азарова й уряду на тлі масових протестів різних суспільних груп.
За словами джерела видання, близького до оточення Віктора Януковича, спочатку передбачалося що Азаров буде працювати до весни. “Але в нас є думка, що до весни він рейтингово не доживе”, – відзначив співрозмовник.
За словами співрозмовника, із президентом навіть погоджена кандидатура наступного прем’єра – ним може стати Андрій Клюєв. Нагадаємо, що саме Клюєва завжди деякі підозрювали в режисурі протестних рухів пільговиків, які активно виступали за відставку уряду.
За словами політолога Андрія Золотарьова, такий крок з боку Бакової виглядав би логічним.
“Усе йшло до того, що Азаров досидить до весни. Однак події розвиваються занадто швидко. Потрібно терміново шукати цапа відбувайла”, – відзначає експерт.
Видання відзначає, що після загибелі шахтаря в Донецьку минулої вночі, критикувати уряд почали лояльні і депутати-регіонали. Наприклад, раніше депутат від ПР Василь Грицак заявив, що Кабмін відмахнулися від людей.