Головна Новини Горіло сміття та комора

Горіло сміття та комора

 За минулу добу в області виникло дві пожежі до ліквідації яких залучалися чергові підрозділи МНС – повідомляють в центрі пропаганди МНС у Тернопільській області. 

18 грудня о 22:56 в селищі Гусятин на вулиці Гайова в одній із господарських будівель виникла пожежа. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі на площі 25 м кв. та пошкоджено речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління, врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 100 тисяч  гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

18 грудня о 23:50 в місті Тернопіль на вулиці Київська виникла пожежа в сміттєзбиральній камері. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено сміття на площі 4 м кв.

Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аврійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС у Тернопільській області, врятовано 1 особу та передано працівникам швидкої допомоги. Причина виникнення пожежі – необережне поводження при палінні.