Головна Новини Фірташ в Тернопіль не приїхав

Фірташ в Тернопіль не приїхав

Фірташ хоптян

На сьогодні, 27 листопада 2013 року у Тернополі була запланована зустріч Голови Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа та Голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна з власниками та керівникам понад 200 підприємств регіону.

В ході засідання мали розглянутии питання створення нових робочих місць, розвитку малого та середнього підприємництва, створення сприятливих умов для залучення інвестицій, скорочення кількості та повноважень контролюючих органів. Також будуть розглядатись питання захисту економічних інтересів України на зовнішніх ринках та розвитку внутрішнього ринку. Засідання планувалося у приміщенні Тернопільського Національного Економічного Університету (м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а).

Студенти ТНЕУ, звичайно знали про засідання і вчора на ЄвроМайдані виникла думка відвідати Дмитра Фірташа і “запитати його чи підтримує він євроінтеграцію України? Пропоную всім Євромайданом Тернополя у нього запитати! )” –  поширив один з активістів Майдану в Тернополі.

Ми не володіємо інформацією чи злякався Дмитро Фірташ чи просто в графіку не знайшлося часу.