Головна Новини Екс-регіонала Федика викинули у смітник учні

Екс-регіонала Федика викинули у смітник учні

thumb_53194_photogallery_mАпеляційний суд 9 грудня поновив Павла Федика на посаді директора ТВПУ №4. В училищі цьому не раді і збираються подавати касаційну скаргу у вищі судові інстанції.  Сам же пан Федик, навіть не дочекавшись  повного тексту рішення апеляційного суду, який має отримати після 17 грудня, прийшов на роботу.

«Ганьба! Федик – Х**ло! Федика – на мусор!» та ряд іншого почув нині, 12 грудня, у свою екс-директор ТВПУ №4, колишній регіонал Павло Федик від учнів училища. Чоловік намагався пробратись у колишній кабінет. Як результат – діти випровадили його з приміщення, обкидали сніжками та викинули у смітник.

Інцидент трапився сьогодні близько 9-ї години ранку. Через  прихід екс-директора в училище діти залишили уроки. Через це власне пан Федик і дорікав вихователям, мовляв колектив вмішує у справу дітей.
thumb_53194_photogallery_m thumb_53197_photogallery_m
-Близько 8.30 наші працівники отримали повідомлення, що колишній директор нашого навчального закладу увірвався у приймальню, почав підбирати ключі до дверей, смикати за ручку, – каже член профкому, представник ТВПУ №4 у судах Василь Любчик. – Почав вимагати ключі, мовляв має право. Наші члени профкому у кількості 10-12 чоловік відразу зайшли в приймальню комісію. Вони запитали, хто він такий та кого він представляє. Він сказав, що вони тут ніхто і він тут керує. При чому жодних документів не пред’явив і поводив себе дуже вульгарно.

http://te.20minut.ua/Podii/u-ternopoli-studenti-kinuli-u-smitnik-kolishn-ogho-reghionala-pavla-fe-10427998.html