Головна Новини Директор не хотів сплатити 30 тисяч, то сплатить 500

Директор не хотів сплатити 30 тисяч, то сплатить 500

судПрокуратурою Чортківського району направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника одного з господарств за фактом умисного невиконання судового рішення шляхом приховування майна, на яке накладено арешт.

З’ясовано, що на примусовому виконанні у відділі державної виконавчої служби Чортківського районного управління юстиції перебувало зведене виконавче провадження про стягнення із суб’єкта господарювання до бюджету майже 30 тисяч гривень. Проте, директором чинилися перешкоди виконанню рішення суду шляхом приховування майна, на яке державними виконавцями накладено арешт.
З врахуванням наведеного, прокуратурою Чортківського району до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про перешкоджання посадовцем виконання рішення суду.
За наслідками досудового розслідування, здійсненого Чортківським райвідділом міліції, обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду за ч.2 ст.382 КК України (невиконання судового рішення).

У поточному році направлено до суду ще два обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за фактом невиконання судових рішень суб’єктами господарювання на загальну суму понад 500 тисяч гривень.