Головна Новини ДТП з Хоптяном поклало на лікарняне ліжко начальника ДАІ

ДТП з Хоптяном поклало на лікарняне ліжко начальника ДАІ

Пак Віктор

Пак ВікторНачальника тернопільської обласної ДАІ Віктора Пака 8 січня госпіталізували в інсультне відділення обласної психоневрологічної лікарні, передає 20 хвилин


Який стан у правоохоронця ані в ДАІ, ані в клініці не уточнюють.
Деякі тернополяни вважають, що у такий спосіб міліціонер рятує свою посаду – адже хворих не звільняють. Інші не виключають, що у начальника ДАІ справді є проблеми зі здоровям.
Нагадаємо, під час розслідування аварії на Хмельниччині, котру пов’язують з іменем голови тернопільської обладміністрації, вже міністр внутрішніх справ відсторонив від виконання обов’язків начальників облуправлінь міліції Тернопільщини та Хмельниччини. Взялися і за “дрібніших” міліціонерів. У сусідній області, приміром відсторонили начальника Хмельницької обласної ДАІ. Чи чекала така ж доля і нашого головного автоінспектора – невідомо. Він захворів.
Вперше про це чую, – коментує 9 січня начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної ДАІ Микола Лецкалюк. – Тому нічого з цього приводу сказати не можу. Щоправда сьогодні начальника управління не бачив.
У приймальному відділенні психоневрологічної лікарні інформацію про госпіталізацію Віктора Пака підтвердили, проте за деталями порадили звернутися безпосередньо в інсультне відділення. В інсультному ж повідомили, що, оскільки ми – не родичі, то деталей не почуємо.