Головна Новини Докази того що осетини воюють в Україні незаперечні

Докази того що осетини воюють в Україні незаперечні

trupi-morg-slovyansk-467x320Якщо раніше можна було дискутувати по питанню присутності найманців з північної Осетії на теренах Луганської області, то теперь цей факт вже не підлягає сумніву.
Глава Республіки Північна Осетія-Аланія Теймураз Мамсуров нагородив однією з головних нагород республіки 10 бойовиків, які брали участь в бойових діях на Сході України, з формуліровкою “за добровільну участь у захисті мирних громадян, жінок, старих і дітей в Донецьку та Луганську”.
Троє з них нагороджені медаллю посмертно. У числі нагороджених – загиблий в липні під Луганськом похідний отаман Владикавказького округу Терського козачого війська Володимир Костіонов і козак Кіровського відділу Аланського республіканського козачого війська Ахшар Агаєв (також посмертно).
Це парадоксальний факт. Медаллю “Во славу Осетії” нагороджують людей, які воювали за кордонами країни. До того ж вищою державною нагородою Республіки Північна Осетія-Аланія нагороджуються громадяни за виняткові особисті заслуги перед республікою та її народом, пов’язані з розвитком державності, видатними досягненнями в праці, захисту життя і прав громадян, зміцненні миру, дружби і співпраці між народами, що сприяють процвітанню і славі Республіки Північна Осетія – Аланія. Тобто виходить, що вбивства і згвалтування моїх краян, а також мародерства, в яких помічені ці найманці, зміцнюють дружбу між українським та осетинським народом?

Дмитро Снєгирьов