Головна Новини ДНРівці катували хлопця за тернопільську прописку

ДНРівці катували хлопця за тернопільську прописку

загруженноеЗ 19 вересня до 6 листопада хлопець-сирота Олександр Пронько перебував у полоні терористів. Хлопець розповідає, що  ДНРівці били його за тернопільську прописку і майданівське посвідчення, пише сайт 0352

“Хто пам’ятає пораненого на Майдані сироту Сашу Пронько? Він довго лікував в нас вогнепальне поранення коліна, потім жив в Маря’нівці, трохи попрацював сторожем на будові. В середині вересня він зателефонував мені і поставив перед фактом, що їде в поїзді і за 10 хв. виходить в Маріуполі, вирішив приєднатися до батальйону «Азов», усі свої документи він залишив в спільного знайомого. Останні повідомлення, які я від нього отримала датовані 18 вересня: “я уехал в волноваху. Держу курс на Дебальцево. Здесь не так как по телевизору…” З тих пір я не могла знайти собі місця, бо ні телефон ні сторінка в контактах не подавали ознак життя. Нарешті Сашко з’явився. З 19 вересня він був у полоні”, – написала у соцмережі Ірина Жигунова.

“Визволений з майже двомісячного полону Саша Пронько вдосвіта приїхав до Тернополя. По дорозі з вокзалу до лікарні встигли трохи поспілкуватися. Каже, що дуже пошкодував про те, що не послухав,коли я сказала вивчити на пам’ять мій номер телефону. Побув Саша в лікарні лише 4 години. Виявилось, що в день його звільнення, 6 листопада, помер його батько”, – йдеться на сторінці благодійного фонду «Вікно життя».