Головна Новини Депутатам подобається культура в місті і не подобається ЖКГ

Депутатам подобається культура в місті і не подобається ЖКГ

депутати

депутатиПройшов рік з моменту обрання нової міської ради і ротацій в усіх без винятку управліннях.
На черговому засіданні Прес Клубу, виникло питання, як самі депутати оцінюють роботу управлінь. Найефективнішим управлінням одноголосно депутати визнали підконтрольне управління відомого поета, громадського діяча Олексанра Смика – управління культури.
До цього управління найменше зауважень, а Петро Гринчишин відзначив навіть збільшення акцій патріотичного спрямування, а також заходів виховного характеру.
Пан Лукін, не може прожити і одної прес-конференції без того аби не насмішити присутніх і відзначив хорошу роботу організаційного відділу, зокрема Світлану Євгенівну Добрікову, яка пережила всіх мерів. А також, розкритикував роботу управління ЖКГ.
– Від початку каденції це управління лихоманить. І незважаючи на те що профільним заступником є пан Стемпковський, новий керівник управління пан Болєщук, їм важко це дається. Вони не можуть провести організаційні заходи, щоб виконувати дорожні роботи. В цьому управлінні часто стаються ротації. Представники, які відповідають за серйозні посади часто звільняються,бо не витримують тиску, чи можливо поганий менеджмент. Я хотів би відмітити, що управління ЖКГ бажає кращого – заявив Лукін.