Головна Новини Чоловіки все частіше стають жертвами морозу

Чоловіки все частіше стають жертвами морозу

Морози тривають, внаслідок низьких температур двоє чоловіків обморозили кінцівки, повідомили у прес-службі ТУ МНС у Тернопільській області.

20 грудня о 6 год. 20 хв. у Чортківську районну клінічну лікарню з обмороженою ногою було госпіталізовано 45-річного жителя села Джурин Чортківського району.

Того ж дня, о 20 год. 45 хв. у Тернопільську першу міську лікарню з обмороженими кистями рук привезли 42-річного жителя села Гвардійське Теребовлянського району.

Варто нагадати, що в області, для попередження випадків переохолодження громадян діють пункти обігріву, де можна відігрітися, випити гарячого чаю, поїсти, отримати невідкладну медичну допомогу.  Зокрема, у Тернополі такий пункт розташовано у парку ім. Т. Шевченка.

Загалом з початку року в області отримали обмороження 18 осіб, що втримі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Територіальне Управління  МНС України у Тернопільській області закликає громадян у сильні морози утриматися від виходу на вулиці без необхідності, тривалий час  не перебувати на відкритому повітрі та у холодних приміщеннях. Тепло одягатися, не зловживати алкогольними напоями. Слід бути обережними під час руху на засніжених та слизьких дорогах, не залишати дітей без нагляду.