Головна Новини Члени Тернопільської міської виборчої комісії під слідством

Члени Тернопільської міської виборчої комісії під слідством

316403Тернопілська міліція, розслідує кримінальну справу, щодо невиконання рішень суду членами Тернопільської міської виборчої комісії – про це  повідомляє За Збручем.

Мова йде про події 2010 року, коли скандальний виборчком на чолі екс-головою СДПУ(о) Іваном Чорнозубом не визнав повноваження депутата міськради Михайла Сиротюка, натомість за резульиатами сумнівного перерахунку голосів віддав мандат міськдепа забудівнику Віталію Смакоусу.

Нагадаємо, що під час підрахунку голосів виборчком було застосовано сумнівну технологію перерахунку голосів по окремих дільницях, внаслідок чого перемоги позбулися кілька кандидатів від “Свободи”. Натомість виборчком визнав депутатами кількох родичів нардепа-регіонала Ореста Муца та згаданого Смакоуза.
З того часу членів скандального виборчкому у Тернополі ласкаво порівнюють з “підрахуями”.

Цікаво, що дехто з цього списку за Януковича отримави посади. Наприклад, керівником обласного центру соціальних служб для молоді досі працює Богдан Рокочий, який був секретарем скандальної виборчої комісії. На посаду його влаштував земляк з Борщівщини, одіозний регіонал Петро Гоч.