Головна Новини Бомж заробив на “бойовому листку” ВО Свободи 90 гривень

Бомж заробив на “бойовому листку” ВО Свободи 90 гривень

У Тернополі працівники міліції затримали чотирьох осіб, які здали на макулатуру кілька тисяч агітаційних газет партії ВО Свобода. Про це повідомляє 0352.com.ua.

Як з’ясували правоохоронці, соратники Олега Тягнибока зберігали 40 пачок газет не в самому партійному офісі, а в під’їзді, де він розташований.

Вночі 36-річний бомж побачив ці газети і разом зі знайомим став перевозити пачки в пункт збору макулатури. Двоє чоловіків отримали за здану макулатуру 90 гривень.

Побачивши, що двоє невідомих чоловіків вивозять газети, мешканка під’їзду запропонувала своєму чоловікові теж взяти газет, щоб пізніше здати їх на макулатуру. Тому вночі вони частина тиражу заховали у своєму підвалі.

Всі четверо підозрюваних затримано. Щодо них порушено кримінальну справу за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена групою осіб).

Раніше прес-служба обласної організації ВО Свобода повідомила, що з їх партійного офісу в Тернополі в ніч з 8 на 9 вересня викрали кілька тисяч газет. Партійне друковане видання активісти партії повинні були роздавати 9 вересня на всенародному віче за участю Олега Тягнибока та Арсенія Яценюка. Голова обласної організації ВО Свобода Олексій Кайда назвав пропажу тиражу партійного видання провокацією влади