Головна Новини Андрій Крисоватий зайняв місце ректора в ТНЕУ (подробиці обрання)

Андрій Крисоватий зайняв місце ректора в ТНЕУ (подробиці обрання)

На виконання листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 01.03.2013 р. №1/11-4832 п’ятнадцятого березня 2013 року в актовій залі ТНЕУ відбулася  конференція трудового колективу Тернопільського національного економічного університету – повідомляє Відділ інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ.

На порядку денному стояло одне питання – вибори ректора Тернопільського національного економічного університету.

Для участі у конференції структурними підрозділами ТНЕУ делеговано 253 особи: науково-педагогічні працівники, обслуговуючий та допоміжний персонал, студенти. З поважних причин не з’явилися на конференцію двоє делегатів, у голосуванні взяв участь  251 делегат.

На конференції трудового колективу ТНЕУ були присутні:

Бондарчук Сергій Миколайович – головний спеціаліст відділу керівних кадрів Департаменту роботи з персоналом та керівними кадрами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України;

Запорожан Іван Григорович – начальник Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації;

Гасай Марія Миколаївна – голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки України,

представники ЗМІ.

За наслідками таємного  голосування:

246 – «за»;

4 – «проти»;

1 – «не дійсний»

Конференція трудового колективу ТНЕУ  прийняла рішення – рекомендувати Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України на вакантну посаду ректора Тернопільського національного економічного університету  доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого як такого, що набрав 97,23% голосів «за».

Зауважень щодо проведення конференції трудового колективу від делегатів, претендента та присутніх представників МОНМС України та Тернопільської обласної держаної адміністрації не було.