Головна Новини 42 ДТП і одна смерть

42 ДТП і одна смерть

ДТП

ДТПЯк інформують у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху Теребовлянського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області за перше півріччя 2017 року в районі сталося  42 ДТП з потерпілими. Внаслідок цих автопригод загинула одна особа. Ще 20 осіб було травмовано. Основні види ДТП – перевищення безпечної швидкості руху та виїзд на зустрічну смугу руху.

Враховуючи збільшення випадків людського травматизму на автошляхах краю, Теребовлянський відділ Головного управління Національної поліції у Тернопільській області закликає водіїв транспортних засобів та пішоходів не бути легковажними, зважати на правила дорожнього руху, розуміти небезпеку та відповідальність за керування автомобілем в стані сп’яніння, за розмови по мобільному телефону за кермом.

Фахівці з безпеки дорожнього руху наголошують на необхідності користування пасками безпеки під час руху; використання захисного спорядження мотоциклістам та велосипедистам, використання світловідбиваючих елементів у темну пору доби для уникнення ДТП та підвищення безпеки, дотримання відповідної безпечної швидкості під час руху; особливо обережного та уважного керування транспортними  засобами при зміні погодних умов.

Тематичні інфографіки про важливість дотримання правил дорожнього руху для всіх його учасників можна переглянути у прикріплених нижче картинках.