Головна Новини Керівником «Тернопільського обласного лабораторного центру” стала Оксана Чайчук

Керівником «Тернопільського обласного лабораторного центру” стала Оксана Чайчук

Керівником Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» замість Степана Дністряна стала Оксана Чайчук. Відповідне повідомлення зявилося на сайті установи:

“Колектив Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» щиросердечно вітає Оксану ЧАЙЧУК з призначенням на посаду керівника установи (наказ Міністерства охорони здоров’я України від 17 жовтня
2019 року № 2102).
Водночас, виявляємо подяку Степану ДНІСТРЯНУ, який пройшов шлях у всіх ланках профілактичної медицини Тернопільської області. Його кар’єра розпочалась з посади рядового лікаря санепідстанції Бучацького району, яку він пізніше очолив. У 1987 році Степана Семеновича призначено головним лікарем Тернопільської міської дезінфекційної станції, у 1992 році – головним державним санітарним лікарем м. Тернополя. З 1998 по 2012 роки працював на посаді головного державного санітарного лікаря Тернопільської області. Після реформування санітарно-епідеміологічної служби України, у 2013 році стає директором Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України», яку з 2016 року перейменовано на Державну установу «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».
За сумлінну працю Дністрян С.С. нагороджений відзнакою «Відмінник охорони здоров’я», неодноразово нагороджувався грамотами та подяками Тернопільської обласної державної адміністрації (2006, 2008, 2009, 2018 рр.), Тернопільської обласної ради (2007, 2012рр.), Міністерства охорони здоров’я України (2004, 2007, 2013 рр.), а також – Подякою Президента України (1999 р.). Лауреат Всеукраїнського конкурсу «Служіння заради народу» 2008р., нагороджений дипломом комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та Академії медичних наук України «За значний особистий внесок у розвиток медицини в Україні». Асоціацією працівників санітарно-епідеміологічної служби України в 2008 р. визнаний Кращим керівником санепідслужби України. Є переможцем в номінації «Персона року №1» в 2011 році за значний внесок в розвиток Тернопільської області.
Дякуємо за те, що Ви і надалі залишаєтеся у наших рядах для продовження успішної співпраці щодо забезпечення здоров’я населення області.

З повагою
колектив ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України»”