Головна Новини Ігор Гуда стане спікером на BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для...

Ігор Гуда стане спікером на BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників».

11 травня 2023 року у КВЦ Парковий у Києві, відбудеться Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників».


Програмою форуму передбачено конструктивну та функціональну дискусію в рамках трьох тематичних блоків:

  • Міжнародний Блок — Дискусійна панель «Інвестиції. Інституції. Відбудова та інтеграція України до світового бізнес-контексту».
  • Архітектурний Блок — Внутрішній локальний бізнес — Дискусійна панель «Архітектура.
  • Будівництво. Стратегії розвитку». Великий бізнес — Дискусійна панель «Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика».

Хочемо вам представити одного з наших спікерів:
Ігор Гуда, засновник Креатор-Буд, виступить спікером третього блоку: Великий бізнес — Дискусійна панель «Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика».
Компанія КРЕАТОР-БУД, член Ради директорів #КБУ, є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. Девелопер сфокусований на будівництві житлової та комерційної нерухомості, його загальний портфель нараховує вже понад 50 реалізованих проєктів. Філії компанії працюють у Києві, Львові та Тернополі.

2022 році, на засіданні Ради директорів КБУ, Ігор Гуда був нагороджений орденом «БУДУЄМО КРАЇНУ» за активну участь у захисті держави, підтримку українських військових та національної економіки.
Під час BUSINESS FORUM пан Ігор поділиться своїм баченням щодо перспектив, можливостей та ризиків ринку нерухомості України у найближчі роки, а також розповість, які зміни вже відбулись і що чекатиме українських забудовників.
Запрошуємо вас узяти участь у заході.
Формат зустрічі: жива зустріч та онлайн-трансляція.
Дата: 11 травня 2023 (з 12:00 до 21:00)

Локація: КВЦ «Парковий» (вул. Паркова дорога, 16А, 3-й поверх)
Продаж квитків на сайті: https://www.business-forum.info/ .
Інформація за телефоном:
📞044 200 04 52 – Конфедерація будівельників України
📞044 461 91 28 – Медіагрупа DMNTR | «Дім та Інтер’єр»