Головна Новини Іван Чайківський робить сам і показує приклад

Іван Чайківський робить сам і показує приклад

Здійснюючи свій черговий соціальний проект, компанія «Агропродсервіс» капітально відремонтувала боксову палату та санітарно-гігієнічний блок інфекційно-діагностичного відділення обласної дитячої лікарні.дит.лік_2 дит.лік_1

«Ми завжди були соціально-орієнтованою компанією і це — наш скромний внесок у здоровя наших дітей, нашого майбутнього», – сказав під час урочистого відкриття відремонтованих кімнат генеральний директор «Агропродсервісу» Іван Чайківський.

За словами Івана Адамовича, співпраця з лікарнею продовжиться і вже незабаром буде відремонтовано ще один – суміжний – блок.

«Також я би хотів звернутися до нашого тернопільського бізнесу, і хотів би закликати зробити тут небагато – по одній кімнатці. Адже все це ми робимо для власних дітей», – говорить Іван Чайківський.

«На даний момент у відділенні є 21 бокс. З яких один вже відремонтований – ми вдячні за це компанії «Агропродсервіс». А ще потрібно відремонтувати 20 боксів. Нам потрібно оновити санкімнати, потрібні бойлери, плитка, ліжка, маленькі дитячі ліжка, а також двері та вікна», – каже завідуюча інфекційним відділенням обласної дитячої лікарні Оксана Чубата.

Начальник управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук подякував Івану Чайківському за вклад в охорону здоров’я регіону і також закликав меценатів долучатися до подібних ініціатив.