Головна Новини Юрчик Чорний відсвяткував 9-річчя і дякує Богу за врятоване життя (Відео)

Юрчик Чорний відсвяткував 9-річчя і дякує Богу за врятоване життя (Відео)

Юра Чорний досі не пам’ятає події десятимісячної давності, коли літнього вечора його на шаленій швидкості збив нетверезий кермувальник. 4-го травня хлопчикові виповнилося дев’ять. І головний подарунок для дитини, переконана його мати – врятоване життя. Зараз її син заново вчиться ходити.

Чимало операцій та місяці в лікарні вже позаду. Але, як розповіла мама хлопчика, скільки часу знадобиться на реабілітацію – не каже ніхто.

Через тривале лікування, Юра до школи не ходить, а вчиться за індивідуальним планом.  Хлопчика чи не щодня навідують друзі та однокласники. Але крім навчання та ігор, Юра має щоденні медичні ритуали, повідомляє Тернопіль 1

Невдовзі хлопчику знову робитимуть операцію. Скільки коштуватиме реабілітація ще не відомо – проте грошей, каже мама, вистачає заледве на ліки. Тому за будь яку допомогу дякує усім небайдужим.

Допомогти може кожен, картка мами – 5355280202374599 Наталія Чорна.

За 10 місяців Юрі допомагали усі: і односельчани, і церква, і депутати. А от кривдник навіть не попросив пробачення, зазначила Наталя Чорна. Та попри всі труднощі з фінансами і переживання на численних судових засіданнях, жінка все ж не втрачає надії на справедливість та радіє кожному новому крокові свого сина. Ми також бажаємо Юрчику швидкого одужання і здійснення всіх його мрій!